BTW teruggave zonnepanelen

BTW teruggave zonnepanelen 2020-06-22T21:30:55+00:00

U kunt uw BTW over de aanschaf terugkrijgen!

 Sinds 2013 heeft het Europese Hof vastgesteld dat het terug leveren van door zonnepanelen opgewekte energie een BTW belaste prestatie is. Met als voordeel dat u het BTW bedrag over de aanschaf van zonnepanelen terugkrijgt!
Wij kennen ons kunnen maar ook onze beperkingen. Daarom hebben wij voor u een specialist op het gebied van de fiscus en administratie uitgezocht en speciale prijs afspraken met ze gemaakt.
Ga naar ZorgeloosBTWterug.nl

Over ZorgeloosBTWterug.nl  – Dé specialist in BTW-teruggave voor zonnepanelen

U doet de aanvraag en wij doen de rest. Dat is het idee achter zorgeloosbtwterug.nl

Daarom ontzorgen wij de gehele aanvraag en zijn wij het aanspreekpunt voor de belastingdienst. Wij houden u netjes op de hoogte van de status van uw aanvraag en zorgen ervoor dat u uw zonnepanelen btw terugkrijgt. Dat is wat wij doen en dat is wat wij u garanderen. Zou het ooit mogen voorkomen dat u uw btw niet terug krijgt, dan betalen wij u 100% terug. Geen zorgen, dat is nog nooit gebeurt.

Achter zorgeloosbtwterug.nl zit een divers en ervaren team van professionals. Wij werken al ruim 6 jaar in de duurzame energie branche, verkopen zelf zonnepanelen en onze financials kennen alle in en outs van het belastingstelsel. Tevens hebben wij een PKI certificaat van de belastingdienst  waarmee wij snel en veilig met de belastingdienst communiceren. Lees hier meer over ons team >>