Onze merken

Onze merken 2019-02-11T10:12:55+00:00

Zonnepanelen

Standaard zonnepaneel – Ons A kwaliteit zonnepanelenmerk JAsolar
wij splitsen de zonnepanelenfabrikanten op in 3 categorieën: Standaard, Premium en High-end. Het standaard zonnepaneel is geschikt als u op de prijs wilt letten zonder in te leveren op kwaliteit. Dit zijn panelen van het merk JAsolar, een beurs genoteerd bedrijf sinds 2007 en qua omzet behoren ze top de top 10 wereldwijd. Mocht u twijfels hebben of u over 10 jaar nog op dit adres woont dan kan dit een prima keuze zijn. JAsolar biedt altijd 12 jaar fabrieksgarantie. Net wat meer dan het marktgemiddelde van 10 jaar.

Premium zonnepaneel – Hanwha Q CELLS
De tweede optie betreft ons Premium paneel van het merk Q CELLS. Q CELLS bestaat 20 jaar haar hoofdkantoor en eigen research en development afdeling is gevestigd in Duitsland. Q CELLS is onderdeel van de Hanwha groep een Nasdaq beurs genoteerd bedrijf opgericht in 1952. Een van de grootste bedrijzen uit het moderne Zuid-Korea. De productie van de zonnepanelen is in een hyper moderne geautomatiseerde fabriek in Zuid-Korea ondergebracht.

Interessant is dat Q CELLS één van de voorlopers is met PRECIUM technologie. Hiermee kunnen er zeer hoog rendements panelen gemaakt worden. Ze hebben hier dan ook al ruim 10 jaar ervaring mee. Zodoende kunnen ze op basis van ervaring betrouwbare garanties aanbieden.

  • De Q CELLS opbrengstzekering garandeert onbezorgdheid voor potentiaalgeïnduceerde degradatie (PID), Hot-Spots en vervalsingen. Bij Q CELLS krijgt u zekere zonnetechniek, die hoogste prestaties levert.
  • Bij een doorsnee-onderzoek van het Fraunhofer CSP vertoonden 9 van 13 gerenommeerde paneelfrabrikanten volgens de PID-test prestatieverliezen. Gemiddeld bedroeg het prestatieverlies 56%! Q CELLS zonnepanelen behaalden na de test nog steeds een prestatie van 100%.

LG solar – High-end zonnepanelen
De derde en laatste optie betreft ons high-end paneel van het merk LG Solar. Een gevestigde naam die bekend staat om hun high-end elektronica producten. LG heeft aan elk detail gedacht. Zo hebben ze speciale onderbrekingen in hun frame om water gemakkelijker te laten afvoeren. Dit zorgt er voor dat het paneel schoner blijft. Hun panelen behoren tot de meest krachtige die beschikbaar zijn op de markt. Hun werkpaard heeft maar liefst 370 Wp aan vermogen! Waar het markt gemiddelde op 270 Wp per paneel ligt. Dit kan zeer interessant zijn bij kleine daken. Mocht u belang hechten aan een esthetische uitstraling van uw systeem dan is er geen twijfel over mogelijk dat u bij LG bij het goede adres bent. Ze hebben als enigste in de markt perfect mat zwarte zonnepanelen.

De omvormer

Een ander aspect die het efficiënt functioneren van uw zonnepanelen systeem sterk beïnvloedt is de omvormer. Wij werken graag met het merk SolarEdge. Deze omvormer zorgt er voor dat elk zonnepaneel individueel wordt aangestuurd. Als één zonnepaneel om wat voor reden dan ook minder op wekt heeft dat geen invloed op de productie van het systeem. In de regel levert u dat tenminste 6% meer stroomproductie op vanaf dag één. Maar dit kan met schaduw gemakkelijk oplopen tot 25% meer stroomproductie.

Als u meer details wenst te horen over de aspecten waar deze fabrikanten in uitblinken en welke panelen ze beschikbaar hebben schroom dan niet ons even een belletje te geven, te appen of te mailen.