Over ons 2018-03-01T23:53:07+00:00

Ice Energy streeft er naar om de ijskappen te beschermen.

Doet u met ons mee?

Ons team

Al gelange tijd zijn wij succesvol in de wereld van solar energy.

Ons team bestaat uit louter specialisten die in advisering, sales, aftersales en montage opereert als een hecht op elkaar afgestemde machine. Wij leren van elkaars ervaringen en boeken daarmee dag na dag vooruitgang in een zonne-energiebranche die nog vele nieuwe ontwikkelingen tegemoet mag zien.

Onze werkwijze

Al bij een eerste schouwing van uw woning of bedrijfspand kunnen wij met scherpe en deskundige ogen mogelijkheden en beperkingen analyseren. Geen gebouw is hetzelfde, altijd zijn er kleine, o zo belangrijke extra’s nodig om te garanderen dat u succesvol en duurzaam energie van de zon terugwint.

Plaatsen van zonnepanelen is zo veel meer dan montage. Het heeft te voldoen aan strenge Europese kwaliteitseisen. De toepassingen aan en op uw woning of bedrijfspand moeten de tand des tijds kunnen doorstaan. Immers, uw investering levert zijn rendement op na circa vijf of zes jaar en vooral na die periode moet uw systeem vlekkeloos opereren.

Onze visie

Hier bij ‘Ice’ geloven wij dat werk een belangrijke rol kan vervullen in de zingeving van de mens. Een bedrijf heeft dan ook niet enkel alleen als doel om geld te verdienen. Hoewel van essentieel belang, is het slechts een middel om andere doelen te bereiken. Onze visie berust op de volgende pijlers:

  • De diensten zijn opbouwend en positief.

  • Het helpen ontwikkelen van de medewerkers van een bedrijf als mens.

  • Een organisatie kan met haar expertise sociaal maatschappelijke diensten verlenen

  • Een bedrijf dient genoeg geld te verdienen om de bovenstaande pijlers te kunnen blijven uitvoeren.

Onze Vertrouwde Partners

Vraag nu een offerte aan